Seksiliikkeet (seksiverkkokaupat)

Seksiliikkeet eli seksiverkkokaupat myyvät seksitarvikkeet, seksilelut ja muut seksituotteet kätevästi suoraan kotiin huomaamattomassa paketissa.

Seksiliikkeitä ovat mm. Kaalimato, Sexshop, Ilopilleri, Lempilelu ja Huippukiva. Nämä seksiverkkokaupat on tarkoitettu aikuisille miehille, naisille ja pariskunnille. Osa seksiliikkeistä myy ainoastaan naisille suunnattuja tuotteita. Osa keskittyy ainoastaan kondomeihin (mm. Kumiukko). Osa tuotteista on monen kaupan valikoimassa kuten liukuvoiteet ja hierontaöljyt.

Seksiliikkeiden valikoima

Erotiikkaliikkeet myyvät monenlaisia seksileluja ja seksitarvikkeita piristämään seksielämää. Seksiliikkeet myyvät myös hauskoja lahjoja polttareihin tai muihin juhliin. Usein verkkokauppojen valikoimista löytyy rooliasuja, nahka-asuja, seksikkäitä alusvaatteita, liukuvoiteita, penisrenkaita ja vibraattoreita.

Vaikka netti on vähentänyt seksielovien kysyntää seksiliikkeissä, niin yhä verkkokaupat myyvät myös seksielokuvia.

Seksituotteet – tilaaminen ja maksaminen

Seksiliikkeiden tuotteet toimitetaan yleensä huomaamattomassa paketissa. Näin paketin sisältö eikä lähetäjä paljastu paketin päältä. Tämän vuoksi moni haluaakin tilata seksituotteet ja seksilelut netistä, jolloin anonymiteetti säilyy ja ujompikin voi tehdä kokeiluja omassa rauhassa.

Toimitustavat ovat yleensä postipaketti, postiennakko ja kirje. Toimituskulut ovat alkaen noin 6 euroa riippuen tilauksen koosta. Isommat tilaukset toimitetaan ilman postikuluja monissa verkkokaupoissa.

Maksuvälineet seksikaupoissa ovat yleisimmin verkkopankki sekä pankki- ja luottokortit. Joissain kaupoissa pystyy maksamaan myös laskulla tai osamaksulla. Toimitusaika on yleensä muutama arkipäivä. Kaikki kaupat eivät tee toimitusta ulkomaille, joten kannattaa tarkistaa tieto verkkokaupan sivuilta tai ottamalla yhteyttä seksiliikkeen asiakaspalveluun.

Seksivälineillä on normaali etämyynnin 14 vuorokauden vaihto- ja palautusoikeus. Se kattaa luonnollisesti vain avaamattomat ja käyttämättömät tuotteet.