Bathmate

Bathmate penispumput eli penislaajentimet on valittu tehoikkaimmiksi penislaajentajiksi. Bathmate Hercules ja Goliath tuotteilla voidaan pitkäaikaisella käytöllä kasvattaa peniksen kokoa lepo- ja erektiotilassa. Katso Bathmate kokemuksia sekä tietoa mistä hankkia Hercules tai Goliath -malli netistä.

Bathmate penispumppua käytetään vedessä. Näin saadaan aikaiseksi tasaisempi alipaine penispumpun sisälle. Laitteen käyttö aloitetaan asettamalla penis pumpun kammio-osan sisään ja tyviosa kehoa vasten tiiviisti. Tämän jälkeen pumppua käyttämällä pumpataan haluttu määrä vettä pois kammiosta ja aiheutetaan alipaine pumpun sisälle. Peniksen paisuvaiskudos täyttyy verellä ja penis jäykistyy. Bathmate laitteen säännöllinen käyttö aiheuttaa penikseen koon kasvamista sekä lepo- että jäykistyneessä tilassa. Kaikista helpointa Bathmate-laitetta on käyttää kylpyammeessa, mutta sen käyttö onnistuu myös suihkussa erinomaisesti.

Bathmate Hercules

Bathmate Hercules on tarkoitettu normaalimittaisia peniksiä varten. Jos peniksen mitta on maksimissaan 19 cm ja halkaisija 5 cm on tämä laite sopiva. Bathmate Hercules penispumpun kokonaismitat ovat 29 cm x 6 cm (keskimäärin). Laitettta on saavissa netistä neljänä eri värisenä: sininen, punainen, pinkki ja kirkkaan-versiona. Hercules-malli maksaa noin 90 €

Alla löydät verkkokaupat jotka myyvät Hercules-mallia.

Bathmate Goliath

Bathmate Goliath on tarkoitettu suuremman varustuksen omaaville miehille kuten pornonäyttelijöille. Laitetta voi käyttää korkeintaan 26 cm pitkän ja 6,5 cm paksun peniksen kanssa. Sen kokonaispituus on 35 cm. Goliath-mallin hinta noin 190 €.

Laitetta on saatavissa seuraavista verkkokaupoista huomaamatton kuljetus -vaihtoehdolla eli huomaamattomassa paketissa, josta ei ulkoapäin näe mitä paketti sisältää tai mistä se on lähetetty.

Bathmate netistä (edulliset hinnat, huomaamaton toimitus, vain luotettavia kokemuksia saaneet verkkokaupat listattu):

Kaalimato
Huippukiva